عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



طاسهل از روستاهای توابع شهر الیگودرزاستان لرستان میباشدکه اهالی آن ازایل بزرگ بختیاری طایفه عبدالوند(طونی)میباشند.

 

تبادل لینک اتوماتیک






آمار مطالب

:: کل مطالب : 372
:: کل نظرات : 11

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 10

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 861
:: باردید دیروز : 105
:: بازدید هفته : 1115
:: بازدید ماه : 1291
:: بازدید سال : 28953
:: بازدید کلی : 155858

RSS

Powered By
loxblog.Com

روستایی در الیگودرز لرستان

تبلیغات
امنیت درلرستان
دو شنبه 29 / 6 / 1393 ساعت 1 PM | بازدید : 1396 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

طبق آمار پنج ماه سال‌جاری

لرستان طبق آمار پنج ماه سال‌جاری بالاترین شاخص‌‏های امنیت کشور را به خود اختصاص داد.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سهم نفت لرستان ازخط عبورنفت
دو شنبه 29 / 6 / 1393 ساعت 1 PM | بازدید : 1360 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

معاون برنامه ریزی استاندار لرستان:

سهم لرستان از 650 کیلومتر خط عبور نفت از استان صفر است

معاون برنامه ریزی استاندار لرستان گفت: 650 کیلومتر خط عبور و انتقال نفت استان خوزستان در حوزه لرستان قرار دارد که سهم لرستان از بهره برداری از این ظرفیت صفر است.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
صنایع دستی کهن و مغفول لرستان نهان شده در غبار فراموشی ها
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 1212 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

لرستان سرزمین صنایع دستی کهن و مغفولی است که پس از گذشت سالیان به دست فراموشی و کم توجهی سپرده شده است .


به گزارش ... استان لرستان مهد تمدن کهن و مردمان چیره دستی است که روزگاری صاحبان هنر و صنعت بوداند و امروز مردمی توانمند و مغفول در ایران زمین به شمار می روند.

سالهاست که صنایع دستی زبانزد لرستان خاک فراموشی را بر چهره گرفته است و دستان پیر و خسته هنرمندان لرستانی فرسوده از رنج فراموشی شده است.

امروزه صنایع دستی لرستان دور از بازارچه های صنایع دستی و رنج کشیده از نبود زیر ساخت های لازم زخم کم توجهی و اغلب بی توجهی ها بر چهره دارد .

صنایع دستی غنی و کهن لرستان با جاذبه های جهانی در کنج کارگاه ها و خانه های قدیمی این استان خاک بی توجهی ها بر رخ دارد و به امید روزگاری خوش در گوشه و کنار این دیار در نهایت سکوت خودنمایی می کند .

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت : در حال حاضر 35 رشته فعال صنایع دستی در این استان وجود دارد که حدود 12 رشته از آنها در کارگاه های آموزشی این سازمان در حال آموزش به هنر جویان است .

ا اشاره به اینکه این کلاسها از 11 مرداد ماه آغاز شده است ،اظهار کرد : در حال حاضر 12 رشته بومی از جمله جاجیم بافی ،گلیم بافی ،ورشو سازی ،قلم بافی ،چیت بافی ،قلم زنی ،نمد بافی در چهار مرکز خرم آباد ،الیگودرز ،نور باد و الشتر آموزش داده می شود .

وی تصریح کرد : همچنین در حال حاضر در این استان رشته هایی غیر بومی از جمله مشبک ،منبت کاری ،سفالگری ،تور بافی ،قلاب بافی و مصنوعات چرمی فعال است .

امانی با اشاره به نبود بازارچه های دایم صنایع دستی در لرستان ،گفت : در راستای عرضه و نمایش صنایع دستی این استان بازارچه های فصلی در ایام نوروز و تابستان در مکان درب ورودی قلعه فلک الافلاک برگزار می شود .

وی همچنین در خصوص صدور مجوزهای سه گانه هنرمندان و صنعتگران لرستانی ، اظهار کرد : در سال 93 این اقدامات رشد مطلوب تری نسبت به سه ماه نخست سال 92 داشته است .

وی تصریح کرد : در این راستا در زمینه صدور کارت شناسایی در سال 92  200 کارت و در سال 93 حدود 500 کارت شناسایی صادر شده است .

امانی با اشاره به اینکه در سال 92 حدود 10 مجوز تاسیس کارگاه صادر شده است ،گفت : این در حالی است که در سال 93 تعداد 150 مجوز تاسیس کارگاه صادر شده است .

وی در خصوص پروانه تولید در صنایع دستی در این استان گفت : در سال 92 تنها دو پروانه تولید صادر شده است و این درحالی است که در سال 93 تعداد 15 پروانه تولید صادر شده است .

همچنین وی افزود : در سال 93 تعداد 265 کارت گواهی مهارت در این استان صادر شده است .

معاون صنایع دستی لرستان گفت : در سه ماه نخست سال 93 تعداد 95 نفر متقاضی دریافت تسهیلات مشاغل خانگی به بانکهای عامل معرفی شده است و در حال دریافت این تسهیلات با اعتبار سه میلیارد ریال هستند .

وی افزود : در حال حاضر 35 هزار نفر هنرمند در این استان وجود دارد که تنها حدود 900 نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستندو امید است با تلاش نمایندگان مجلس شورای اسلامی 10 درصد هنرمندان استانی تحت پوشش بیمه قرار گیرند .

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 12 شهرستان استان تحت پوشش خدمات صنایع دستی استان قرار دارد ،اظهار کرد : کارگاه های آموزشی صنایع دستی در حال حاضر درچهار شهرستان خرم آباد ،الیگودرز ،نور اباد و الشتر فعال است .

وی تصریح کرد :در سال جاری اعتبار صنایع دستی لرستان نسبت به سه میلیارد ریال سال گذشته پیشرفتی نداشته است و این درحالی است که در سال گذشته تنها 48 درصد این اعتبارات تخصیص یافته است .

وی با اشاره به اینکه مقرر شده است در سال جاری اعتبارت صنایع دستی 100 درصد تخصص یابد ،گفت : در این صورت زیر ساخت های آموزشی صنایع دستی در لرستان رشد مطلوبی خواهد داشت .

معاون صنایع دستی لرستان در ادامه با اشاره به زیر ساخت های ضعیف صنایع دستی در لرستان گفت : رشد صنایع دستی و ساماندهی روستاهای هدف گردشگری در لرستان مکمل همدیگر هستند .

وی افزود : در این راستا تعریف روستاهای هدف گردشگری و آموزش صنایع دستی در این روستا ها و ایجاد زیر ساخت های لازم امری بدیهی است .

همچنین وی نبود بازارچه معرفی و عرضه صنایع دستی در لرستان را یکی دیگر از عمده مشکلات پیش روی صنایع دستی این استان برشمرد و اظهار کرد :عدم وجود بازارچه صنایع دستی در جهت عرضه محصولات هنرمندان این استان و فروش محصولات توسط واسطه ها مشکلی اساسی درصنایع دستی لرستان ایجاد کرده است .

امانی در ادامه با اشاره به پرداخت تسهیلات سنگین و 24 درصد به هنرمندان در حوزه صنعت و معدن ،تصریح کرد : صنعتگران لرستانی توان باز پرداخت این تسهیلات را با توجه به وجود مشکلات متعدد در زمینه تولید و فروش این محصولات را ندارند.

وی گفت : در حال حاضر دولت به عنوان ناظر در امر صنایع دستی حضور دارد و این در حالی است که در گذشته به عنوان متولی فعالیت داشت و مواد اولیه و ابزار را به صورت امانی در اختیار صنعتگران قرار می گذاشت و دستمزد دریافت می شد .

وی افزود :به منظور ایجاد زمینه های مناسب در امر خصوصی سازی درحوزه صنایع دستی فراهم نمودن زیر ساخت ها امری بدیهی و ضروری است .

وی با اشاره به ظرفیت مطلوب صنایع دستی استان لرستان اظهار داشت :جایگاه صنایع دستی لرستان مطلوب و دارای منزلت بالایی است .

وی تصریح کرد : وجود سفال ها و نمادهای دست نوشته در غار هومیان و سایر غارهای لرستان و کنده کاریها و نقاشی های کهن در این دیار بیانگر قدمت دیرینه صنایع دستی این استان است .

وی با اشاره به ظرفیت و جایگاه رفیع پیشینه صنایع دستی در لرستان و مشکل امروز بیکاری در این استان ،گفت : توجه به صنایع دستی و ایجاد زیرساخت های لازم در زمینه توسعه و رونق صنایع دستی استان گام بلندی در رفع معضل بیکاری و ایجاد اشتغال در استان برداشته خواهد شد .

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سد لیروک متعلق به شهرستان الیگودرز است
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 2084 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

نماینده مردم شهرستان الیگودرز در مورد سد لیروک گفت : زمانی که  سد در ردیف بودجه اجرایی قرار گرفت ابتدا جاده ای از سمت شهرستان الیگودرز برای عملیات اجرایی احداث شود و سپس کار اجرایی سد آغاز خواهد  شد.

به گزارش ..، توکلی نماینده شهرستان الیگودرز در واکنش به خبری که سد لیروک را جزء تقسیمات استان چهار محال بختیاری قراد داده اند  گفت:این سد جزء تقسیمات شهرستان الیگودرز است و مجری شرکت توسعه منابع نیرو برای آنکه مطالعاتی را درمورد این سد انجام دهداز جاده ای  که در شهرکرد بود استفاده نموده اند ودر شهرستان الیگودرز مسیر دسترسی وجود نداشته است .  

 وی در ادامه افزود:  طبق مصوبه زمانی که  سد در ردیف بودجه اجرایی قرار گرفت ابتدا جاده ای از سمت شهرستان الیگودرز برای عملیات اجرایی احداث شود و سپس کار اجرایی سد آغاز خواهد  شد  که این کار نیز توجیه اقتصادی برای مجری این طرح خواهد داشت. جاده های سد لیروک و سد رودبار باید به علت موقعیت محلی و اینکه هردو سد برق آبی هستند می بایست  به هم وصل شوند.

رئیس کمیسیون امور آب مجلس شورای اسلامی ادامه داد : ما در موردسد ذالکی نیز  این مشکل را داریم و در مورد این سد هم باید ابتدا جاده ای  جهت انجام مطالعات احداث شود

لازم به ذکر است چندی پیش به نقل از ویژه نامه جام جم الیگودرز در خبری مبنی بر اینکه مدیر کل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور در پاسخ استعلام مدیر کل دفتر  امور سیاسی و انتخابات استانداری استان چهار محال بختیاری سد لیروک را در حوزه سرزمینی استان چهار محال بختیاری دانسته است.

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عکس هایی از برف در شهرستان الیگودرز
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 4604 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

عکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستانعکس،برف،بارندگی،الیگودرز،خبر،هیجار،هی جار،برف،سرما،آب وهوا،زمستان

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
صنعت احداث گلخانه فعالیتی موثر در کاهش بیکاری الیگودرز
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 1478 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

شهرستان الیگودرز یکی از شهرهای پرآب استان لرستان است که در آن آبشارها ، چشمه ها و قنوات زیبا و زیادی وجود دارد و با رونق صنعت گلخانه ای در این شهرستان می تواند در رفع مشکل بیکاری که سالهاست مردم این منطقه را آزار می دهد موثر واقع شد.

 

به گزارش .. صنعت احداث گلخانه برای تولید میوه های خارج از فصل و همچنین گل و گیاهان زینتی از قرن 17 میلادی در اروپا آغاز شد و در سالهای اخیر به منظور استفاده بهینه از منابع خاك و آب و یا اشتغال زایی در سراسر جهان گسترش یافته است.

در کشور ما نیز تولید محصولات کشاورزی ابتدا درمنطقه فلاورجان استان اصفهان و در سال 1340 با گلخانه های چوبی شروع شــــد و هم اكنون با احداث گلخانه های مدرن در سراسر ایران این صنعت رونق گرفته و خانواده ها از انواع محصولات گلخانه ای ، علی الخصوص در زمستان استفاده می کنند.

همانطور که می دانید عمده فعالیت مردم شهرستان الیگودرز کشاورزی و دامپروری می باشد بطوریکه این شهرستان با دارا بودن 78 هزار هکتار اراضی مرغوب کشاورزی رتبه 4 استان را دارد و با80 هزار تولیدات دامی دارای رتبه اول در استان می باشد.

گلخانه،الیگودرز،صنعت،کشاورزی،محصول،میوه،گل،عکس

 شهرستان الیگودرز یکی از شهرهای پرآب استان لرستان است که در آن آبشارها ، چشمه ها و قنوات زیبا و زیادی وجود دارد و این شهرستان یکی از سر شاخه های منابع آبی کشور است که حدود 4 میلیارد متر مکعب آب از این شهرستان خارج می شود و 4 سد بزرگ برق آبی در حوزه جغرافیایی شهرستان الیگودرز در حال احداث می باشد و با تکمیل و بهره برداری از 2 سدحوضیان و خان آباد و شبکه های توزیع آن، آب این سدها بوسیله لوله تا زمین کشاورزانی که در محدوده این سدها می باشند خواهد رفت .

صنعت گلخانه در الیگودرز

 حال با وجود آب، این نعمت بزرگ الهی ، اراضی فراوان و همچنین نیروی جوان بیکار شرایط لازم جهت توسعه بخش کشاورزی در این منطقه فراهم می باشد. با بهره گیری از این ظرفیتها و استفاده از صنعت احداث گلخانه در شهرستان الیگودرز می توان مشکل بیکاری که سالهاست مردم این منطقه را آزار می دهد حل نمود. البته در این شهرستان تعداد محدودی گلخانه وجود دارد که هر کدام سالانه مقداری شاخه گل رز و دیگر گلهای زینتی تولید می کنند که این مقدار نسبت به پتانسیل موجود در این شهرستان بسیار ناچیز است.  

گلخانه،الیگودرز،صنعت،کشاورزی،محصول،میوه،گل،عکس

 

تاخیر سه ساله در ایجاد گلخانه روستای گایکان الیگودرز

سالهاست که مردم دو روستای گندمینه و گایکان در شهرستان الیگودرز علاوه بر کشاورزی و دامپروری با پرورش گل امرار معاش می کنند. و به همین دلیل از 3 سال پیش قرار بود که جهاد کشاورزی الیگودرز در روستای گایکان شهرک گلخانه ای احداث نماید که در آن پرورش و تولید گل انجام شود که این طرح تا به حال به دلیل وجود مشکلاتی غیر فعال مانده بود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان الیگودرز با اشاره به تاخیر 3 ساله این پروژه اظهار داشت: بعضی از مشکلات که در سر راه یک پروژه قرار می گیرد ممکن است به دست مدیر آن اداره حل نشود و ما هم در جلسه که 15 مرداد ماه امسال همزمان با جلسه تجلیل از خبرنگاران که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان الیگودرز و با حضور تعدادی از مدیران کل و معاونان و هیئت همراه استان لرستان و همچنین جمعی از مسولان این شهرستان برگزار شد از مدیران استان خواستیم که در رفع مشکلاتی که بر سر راه این پروژه قرار گرفته با این  اداره همکاری های لازم را داشته باشند.

 مهندس حمید رضا غلامی مشکلات موجود بر سر راه این پروژه را نبود اعتبار و همچنین مشخص نشدن مکانی برای تامین آب این شهرک عنوان می کند و می افزاید: به دلیل پایین بودن تراز آب زیرزمینی منطقه ، تا بحال موفق به حفر چاهی که آب مورد نیاز این پروژه را تامین کند نشدیم و نبود اعتبار هم مشکلی می باشد که به مشکل این طرح افزوده شده است.  

وی در مورد نحوه رفع این مشکل گفت: با مطرح نمودن این مشکلات از سوی این اداره در جلسات با نماینده شهرستان ، ایشان قول مساعد دادند که از مدیران استان دعوت نمایند که برای بازدید و رفع مشکلات این طرح به شهرستان الیگودرز سفر کنند که خوشبختانه در جلسه مذکور ، مهندس سیفی مدیر آب منطقه ای استان قول دادند که مشکل تامین آب این شهرک را حل نمایند و همچنین مدیریت سازمان جهاد هم در مورد اختصاص اعتبارات لازم قول مساعد دادند. وی رغم اعتبار این پروژه را 10 میلیارد تومان اعلام کرد.

گلخانه،الیگودرز،صنعت،کشاورزی،محصول،میوه،گل،عکس

اشتغال بیش از 200 نفر در شهرک گلخانه ای الیگودرز

وی در مورد مکان این پروژه و تعداد ایجاد اشتغال در این طرح گفت: شهرک گلخانه الیگودرز در روستای گایکان احداث خواهد شد که زمین این شهرک با مساحت 30 هکتار و به مبلغ 108 میلیون تومان خریداری شده است .تعداد 75 نفر بطور مستقیم و 150 نفر بطور غیر مستقیم در این شهرک مشغول به کار خواهند شد.

غلامی درباره تولیدات شهرک نیز اضافه کرد: با وجود اینکه مردمان این روستا و روستای گندمینه سالهاست که در زمینه تولید گل فعالیت دارند بیشترین تولیدات این گلخانه ها در بخش تولید گلهای تزئینی خواهد بود.

 غلامی در پاسخ به سوالی که در الیگودرز چه تعداد گلخانه وجود دارد و عمده تولیدات آنها چیست گفت: در الیگودرز تعداد 30 گلخانه سنتی و 2 گلخانه صنعتی وجود دارد که در حال حاضر یکی از گلخانه صنعتی غیر فعال می باشد.

 وی اضافه کرد: گلخانه های سنتی که جمعاً در مساحتی برابر با 7 هزار متر مربع احداث شده اند سالانه حدود 7میلیون شاخه گل رز و دیگر گلهای زینتی مثل میمون ، نسترن، گلایول و ... تولید می کنند و تنها گلخانه صنعتی این شهرستان هم در بخش تولید خیار فعالیت می کند.

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سالن ورزشی دانشگاه پیام نور الیگودرز در حال ساخت است
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 1256 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 رئیس دانشگاه پیام نور لرستان گفت: سالن ورزشی دانشگاه پیام نور  شهرستان الیگودرز در دست ساخت است و امیدوارم  که این سالن ورزشی تا پایان سال به بهره برداری برسد.

محمد رضا جعفری شامگاه یکشنبه شهریور در مراسم افتتاحیه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاههای پیام نور سراسر کشور در خرم آباد اظهار کرد: پنج سالن ورزشی که همگی دارای بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی می باشند در د انشگاه پیام نور لرستان در دست ساخت هستند.

 وی افزود: این سالن‌های ورزشی در دانشگاه پیام نور خرم آباد با بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی، دورود آماد واگذاری، الشتر با 90 درصد پیشرفت فیزیکی و الیگودرز و کوهدشت در دست ساخت هستند و ابراز امیدواری کرد که سالنهای ورزشی در دست ساخت این دانشگاه تا پایان سال به بهره برداری برسند.

 جعفری تصریح کرد: با بهره‌برداری از سالنهای ورزشی در دست ساخت بخشی از مشکل کمبود فضاهای ورشی در دانشگاه پیام نور لرستان رفع می شود.

 وی توسعه فعالیت های مختص به تربیت بدنی، غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان از طریق ورزش  جذب گردشگر ورزشی را از اهداف دانشگاه پیام نور لرستان در پذیرفتن میزبانی مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاههای پیام نور سراسر کشور عنوان کرد و تصریح کرد: یک پهلوان لزوما یک قهرمان نیست و با این حال توصیه ما به سایر ورزشکاران این است که با رعایت اخلاق، اصول و ارزشها را رعایت کنند.

 رئیس دانشگاه پیام نور لرستان از استان لرستان به عنوان یکی از استانهای صاحب نام در کشتی نام برد و گفت: لرستان قهرمانان ورزشی همچون غلامرضا محمدی را تحویل جامعه کشتی داده و پدر کشتی ایران دلاورمردی از این خطه بوده است.

 جعفری با بیان اینکه 20 درص از دانشجویان کشور در دانشگاه پیام نور کشور تحصیل می کنند عنوان کرد: دانشگاه پیام نور در عرصه فرهنگ و ورزش یکی دانشگاههای پیشگام کشور محسوب می شود.

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تنها بیمارستان قدیمی الیگودرز
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1336 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

سلامتی گواراترین و ارزشمندترین هدیه طلایی و بی بدیل الهی است که در کمال سخاوت از سوی آن یگانه آفریننده جهان هستی بر همه موجودات ارزانی داشته شده، هرچند که انسان های مغرور و زیاده خواه به درستی شکرگزار و قدرشناس این موهبت بزرگ آسمانی و گنج گران الهی نبوده و نیستیم ، مگر آنکه از سر منزل عافیت و سلامت به دور افتیم.

وضعیت رقت بار بهداشت و درمان و فقدان و کمبود پزشکان متخصص و نیز عدم برخورداری از امکانات و تجهیزات مدرن پزشکی و درمانی در تنها بیمارستان قدیمی و فرسوده الیگودرز مدتهاست که صدای اعتراض مردم را به آسمان بلند کرده و به نظر می رسد که نه تنها فریاد بلند شهروندان صبور و شایسته مان بلکه اعتراضات و پیگیریهای نماینده پرتلاش شهرمان در گوش مسئولین دانشگاه علوم پرشکی لرستان کارگر نمی افتد ،

 همچنین از سوی امام جمعه و مهندس رضوی نژاد فرماندار، مصائب و مشکلات این بیمارستان و نیز مطالبات سوخته ، بهداشتی درمانی مردم عزیزمان بارها به اطلاع مسئولین استان و وزارت بهداشت و درمان رسیده است.

سالهاست که مردم دیندار الیگودرز از نبود زیرساخت های مناسب و ارائه خدمات و تسهیلات رفاهی پزشکی و درمانی در حوزه سلامت رنج می برند و تنها بیمارستان قدیمی و فرسوده شهر که متعلق به دهه 60 می باشد با داشتن دستگاهها و تجهیزات فرسوده و از رده خارج پزشکی ، کمبود پزشکان متخصص ، عدم رعایت موارد بهداشتی ، وضعیت نامناسب بخش تزریقات و نیز نابسامانی مدیریتی به قتلگاهی برای بیماران و مراجعین مبدل شده است.

 تشخیص اشتباه و غیر تخصصی نوع بیماری و نحوه درمان  در برخی موارد و عدم رسیدگی به موقع از سوی کادر درمانی به وضعیت بیمار بر دیگر معضلات این بیمارستان افزون شده است.

 استفاده از خدمات و امکانات بهینه و فراگیر پزشکی و درمانی حق طبیعی و قانونی هر شهروند ، روستانشین و عشایر زحمتکش ایرانی است و تامین و برقراری زیرساخت های لازم و ایجاد زمینه های مساعد سریع الوصول ، مدرن و منظم خدمات بهداشتی و درمانی از وظایف اصلی حکومت هاست و کوچکترین سهل انگاری و بی تفاوتی از سوی مدیران و کارکنان مربوطه که مستقیما با سلامت و جان انسانها در ارتباط می باشد قابل گذشت و کتمان نیست و تاکنون هیچ بیمار یا مراجعه کننده ای راضی از این بیمارستان بیرون نرفته است.

 متاسفانه به نظر می رسد که در استان محروم و توسعه نیافته ما ، برخی مدیران قبل از آنکه به فکر مشکلات مردم باشند ، اسیر و فرمانبردار زرق و برق ریاستی و کسب قدرت و ثروتمند می باشند  و عجیب است، میز قدرتی که هرروز شخص جدیدتری در پشت آن قرار می گیرد چگونه انسانها را شیفته و افسون خود می کند .

 دلیل این مدعی عدم برنامه ریزی و عدم ایجاد امکانات و تسهیلات عام المنفعه و مناسب بهداشتی درمانی طی این همه سالها توسط خیل مدیران جورواجور و پررمز و راز گذشته است هرچه از نظر زمانی به جلو رفته ایم بجای بهتر شدن اوضاع بهداشت و درمان در الیگودرز و نیز ارائه خدمات مطلوب تر و پیشرفته پزشکی هر روز از کیفیت و کمیت خدمات پزشکی کاسته شده و به جهت بی کفایتی مدیریت ها ، نگرانی های مردم هر روز بیشتر و نارضایتی آنها از نحوه انجام خدمات بهداشتی درمانی افزون تر شده است.

 واگذاری بخش مهمی از خدمات درمانی تنها بیمارستان قدیمی الیگودرز ( بیمارستان امام جعفرصادق (ع) به بخش خصوصی که بعضا کارکنان و پزشکان شاغل در بیمارستان یا شبکه بهداشت و درمان بوده اند به جهت عدم نظارت قانونی و هوشمندانه تخصصی بر عملکرد بخش خصوصی و نیز نگاه کاسب کارانه و حصول درآمد بیشتر از سوی پیمانکاران بیشتر از گذشته مشکلات و نارسایی های این بیمارستان را افزایش داده است.

 بطور مثال بخش تزریقات که یکی از مجموعه های خدماتی مهم و حیاتی بیمارستان می باشد و در اختیار بخش خصوصی که یکی از پزشکان شاغل در همین بیمارستان می باشد به بنگاه درآمدی و کسب ثروت مبدل شده و بدلیل عدم نظارت صحیح بر تعرفه های تزریق آمپول  و سرم قیمت هزینه ها به دلخواه دریافت می شود و مراجعین به این بخش بارها نسبت به این نابسامانی اعتراض کرده اند که تا بحال صدای اعتراض آنها به مانند دیگر مشکلات و کمبودهای بیمارستان فریادرسی نداشته است،

 به قول بیماری می گفت بنظرم میان پزشکان بیمارستان و بخش تزریقات قراردادهای طلایی و پولادینی منعقد شده که هر مراجعه کننده به پزشک به هر دلیل بیماری حتما باید چند آمپول  و سرم در نسخه اش نوشته شود و با مراجعه به بخش تزریقات آنها را استفاده کند تا بخش تزریقات از رونق نیفتد.

 یکی دیگر از مراجعین می گفت: اگر چنانچه به هر دلیلی به اورتوپد نیاز داشته باشی باید ساعتها در بیمارستان به انتظار آقای پزشک متخصص بنشینی!!!  بیشتر از 4 ماه است که این بیمارستان با این همه مشکلات رئیس ندارد و سرپرست شبکه بهداشت و درمان الیگودرز که نزدیک به 2 سال است هنوز حکم ریاست دریافت نکرده با حفظ سمت سرپرست بیمارستان نیز می باشد!!

مسلم است که بیان معضلات و کمبودهای فراوان تنها بیمارستان فرسوده و قدیمی یک شهر 90000 نفری و نیز کاستی های حوزه سلامت بی رنگ کردن زحمات مسوولین  وخدمات پزشکان درستکار ، متخصصین ، پرستاران و کارکنان دلسوز و زحمتکش این بیمارستان نیست اما آیا بضاعت و داشته های ناچیز پزشکی و درمانی شهر ما در حد لیاقت و شایستگی مردم فهیم وولایتمدارمان می باشد ؟

 شهرها و روستاها طی این سالها به سرعت باد پله های توسعه  و آبادانی و برخورداری از پیشرفته ترین امکانات روز پزشکی درمانی و برخوردار بودن از بهترین متخصصان و مجهزترین کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی درمانگاههای شبانه روزی و بیمارستانهای مدرن و پرنعمت را چون دیگر عرصه های اقتصادی ، فرهنگی ، کشاورزی و صنعتی در نوردیدند و ما هنوز به دنبال رفع مشکلات بیمارستان ناکارآمد و فرسوده 30 سال قبل هستیم.

 ناگفته نماند که طی یکی دوسال گذشته در جهت جایگزینی دستگاههای پزشکی جدید و تجهیز بخش هایی از این بیمارستان اقدامات خوبی از سوی نماینده مردم در مجلس ، امام جمعه ، فرماندار و برخی مسئولین بهداشت و درمان صورت پذیرفته اما نه به هیچ وجه کافی است و نه مشکلات گسترده این بیمارستان را بطور ریشه ای مرتفع کرده است.

چرا متخصصینی که به این بیمارستان می آیند بعد از مدت کوتاهی حاضر به ماندن نیستند و به شهر دیگری می روند؟ چرا عوامل کهنه این معضل اجتماعی اقتصادی را که همانا ایمن سازی محیط برای حضور بلند مدت آنان است بصورت اصولی برطرف نکرده ایم.

الیگودرز هنوز برای خیل بیمه شدگان تامین اجتماعی حتی یک درمانگاه کوچک شبانه روزی نداریم. بیشتر از 2000 نفر فرهنگیان شایسته و زحمتکش شهرمان که با افراد تحت پوشش خانواده خود به بیش از 10000 نفر می رسند هنوز بعد از گذشت این همه سالها یک درمانگاه مستقل فرهنگیان ندارند چه رسد به بیمارستان فرهنگیان ، آیا واقعا در مقایسه با دیگر ساکنین خوشبخت و مرفه شهرهای کوچک و بزرگ کشورمان احساس می کنیم که زنده ایم و زندگی می کنیم یا فقط ادای زنده ها را در می آوریم چرا هنوز برای انجام یک عمل جراحی کوچک یا عمل زایمان مردم با شرافت و رنج کشیده ما راهی دیگر شهرهای اطراف می شوند .

 واقعا از روی فرزندانمان خجالت نمی کشیم؟ بیمارستان جدیدالاحداث و مجهز و پیشرفته 125 تختخوابی الیگودرز که به پروژه تاریخی ایران معروف شده و بعد از گذشت 23 سال از رکود طرح سرانجام عملیات اجرایی و ساخت آن بواسطه تلاش رحمانی نماینده مجلس هشتم زنده شده و سپس مراحل تکمیل و تجهیز آن توسط مهندس توکلی نماینده مردم الیگودرز در مجلس بی وقفه و مجدانه پی گیری شده است

متاسفانه مدتی است که کار اتمام و نصب تجهیزات و دستگاهها تعطیل شده است و این تلاشی مضاعف برای احقاق حقوق ضایعه شده مردمان عزیزمان را می طلبد. هرچند که بیمارستان جدید بسیار مجهز و پیشرفته است ولی بدلیل قرار گرفتن در حاشیه جنوب غربی شهر بیمارستان فرسوده قدیمی که در مرکز شهر واقع شده باید تجهیز و ترمیم و به بهترین شکل در خدمت شهروندان قرار گیرد.

بدیهی است که عقب ماندگی های تلخ پزشکی و درمانی شهرمان بی کفایتی وسو مدیریتهاست ، به راستی چه کسی و یا کدام مسئول پاسخگوی این عقب ماندگی و محرومیت رقت بار و غم انگیز است؟!!

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
توسعه راه‌ها، کلید پیشرفت الیگودرز
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1431 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

احداث راهها و جاده‌های مناسب بین شهری وحتی روستایی زمینه و بستر توسعه را فراهم می‌کند، اما متاسفانه آن گونه که شایسته است در این بخش به شهرستان الیگودرز توجه نشده است.

احداث راهها و جاده‌های مناسب بین شهری وحتی روستایی زمینه و بستر توسعه را فراهم می‌کند، اما متاسفانه آن گونه که شایسته است در این بخش به شهرستان الیگودرز توجه نشده است.
یکی از مشکلات اهالی روستاهای شهرستان الیگودرز نبود راه و جاده مناسب است، به گونه‌ای که نزدیک به یکصد روستای بخشهای ززوماهرو و بشارت جاده مناسبی ندارند و همین محرومیت از راه ارتباطی زمینه محرومیت‌های مضاعف دیگری از جمله برق، آب آشامیدنی سالم، آموزش و بهداشت و درمان را نصیب اهالی محروم و صبور این مناطق کرده است.
عواملی باعث شده تا همچنان برخی از شهرستانها و روستاها از امکانات اولیه اجتماعی بی‌بهره باشند و به سختی گذران زندگی کنند، یکی از این عوامل وسعت شهرستان الیگودرز است که متاسفانه با توجه به روش تقسیم اعتبارات با معیار جمعیتی بیشترین آسیب از این ناحیه نصیب الیگودرز شده است.
شهرستان الیگودرز با وسعت 5800 کیلومترمربع سومین شهر وسیع استان لرستان است اما در پی مهاجرتهای بی‌رویه و کاهش جمعیت به رده ششم استان تنزل یافته است و همین امر باعث شده شهرهای دیگر استان که نسبت به الیگودرز از وسعت کمتر و جمعیت بیشتری بهره‌مند هستند حرکت رو به توسعه را آغاز کنند به طوری که امکانات شهرستانی مثل بروجرد که 70 درصد صنایع را به خود اختصاص داده و قابل قیاس با الیگودرز نیست از پیشرفت و توسعه و بهره‌مندی کافی از امکانات و اعتبارات محروم شده است و همین عدم احساس تغییر باعث گردیده جمعیت بسیاری از این شهر مهاجرت کرده و در استانهای دیگر ساکن شوند. البته ناگفته نماند در بحث مرمت راههای روستایی در دو سال اخیر اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است، اما باز هم تعدادی روستا در بخشهای ززوماهرو و بشارت وجود دارد که راه‌شکافی نشده و از دیگر امکانات بی‌بهره می‌باشند تعداد 155 روستا در استان لرستان از نعمت برق بی بهره هستند که تعداد 104 روستا در شهرستان الیگودرز قرار دارد و دلیل اصلی که تاکنون این روستاها برق‌دار نشده‌اند نبود راه دسترسی جهت ارسال تجهیزات است.
گذشته از ترافیک سنگین جاده‌های این منطقه، نبود ایمنی و خرابی راهها الیگودرز را به قتلگاه مسافران تبدیل کرده است.
سؤال این است که چه زمان طرحهای نیمه تمام از جمله در حوزه استان لرستان تکمیل خواهد شد؟!
کلام آخر اینکه انتظار می‌رود استاندار محترم لرستان ترتیبی اتخاذ کند که شهرستان الیگودرز با برخورداری از اعتبارات ویژه از قافله توسعه و پیشرفت باز نماند.

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دفترنماینده الیگودرز(توکلی)
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1308 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

.

 

.

.

 

آدرس دفتر مهندس توکلی در شهرستان الیگودرز: بولوار شرقی، روبروی دانشگاه علمی کاربردی شیشه، تقاطع کوچه شقایق 9، جنب گل فروشی

 

جهت هماهنگی و ملاقات با مهندس توکلی با شماره های زیر تماس بگیرید:

 

 06642239962 

 

06642239963

09163646427 

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
توصیه نماینده الیگودرزبه دولت(عدم استانداردخودروسازان)
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1210 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

توکلی نماینده مردم الیگودرز... با بیان اینکه تولید قطعات غیر استاندارد و خودروهای بی کیفیت تلاش پلیس راه را برای امن ساختن جاده ها بی اثر  می کند ادامه داد: از این بابت هزینه های زیادی به کشور وارد می شود.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی عدم به کار افتادن ترمزهای ABSو کیسه هوا که اخیرا در خودرویی که فرزند من تصادف کرده و هیچ کدام کار نکرد گفت: این ابزار تنها جنبه تشریفاتی دارند و برای گران کردن خودروها به کار می رود دولت به این موضوع رسیدگی کند.

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جذب سرمایه گذار کارافرین
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1279 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

فرصت برای جذب سرمایه‌گذار کارآفرین در الیگودرز فراهم است

نماینده مردم الیگودرز در مجلس مهمترین دغدغه مردم الیگودرز را بحث بیکاری می‌داند و معتقد است:محور کار در این شهرستان کشاورزی است و چون کشاورزی به شیوه سنتی اداره می‌شده و سرمایه‌گذاری خاصی در آن انجام نشده است، در نتیجه اشتغالزایی لازم در این حوزه انجام نشده است و به‌همین دلیل به شدت نرخ بیکاری در شهرستان الیگودرز بالا رفته است.

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
بیکاری
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1349 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

مهمترین دغدغه مردم الیگودرز در درجه اول بحث بیکاری است چون فضای اشتغال کم است.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عدم پیشرفت شهر
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1271 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

 

کلید خوشبختی هر شهر و مردمان شایسته و از خود گذشته آن در دستان با کفایت تمامی خدمتگزاران و برنامه ریزان به ویژه اعضای محترم شورای اسلامی و نیز همراهی و همدلی آحاد شهروندان خیراندیش و دلسوز بوده و اندیشه های سبز ، درایت و توانمندی منتخبین آگاه و مورد اعتماد مردم بعنوان یک تشکل مهم مشورتی ، نظارتی و تصمیم گیری که در جایگاه رفیع قانونی و اجتماعی خود مدیران پارلمان شهری  خوانده می شوند ، می تواند زمینه های مساعد خوشبختی و سعادت ولی نعمتان را فراهم آورد. بی شک به مرحله ظهور رساندن هر فکر و ایده ارزشمند ، مستلزم داشتن سرمایه و پول است اما سرمایه فقط در کنار ایده های خردمندانه و اهداف عالی می تواند ازرش و اهمیت حیاتی خود را به نمایش بگذارد. بودجه تصویبی شهرداری الیگودرز در سال 91 مبلغ 12 میلیارد و 750 میلیون تومان بوده که به تصویب اعضای محترم شورای اسلامی رسید و در خوشبینانه ترین وضعیت به دلیل کم اعتمادی مردم به عملکرد پارلمان شهری و تعطیلی همه فعالیت های عمرانی در شهر پیش بینی می شد حداکثر 60 درصد رقم بودجه تنظیمی تامین شود ، اما در نهایت حیرت و ناباوری درآمد شهرداری در سال 91 به مبلغ بیش از 12 میلیاردتومان رسید و تقریبا تمامی بودجه 91 محقق گشته و آنچه مد نظر شهرداری و شورای اسلامی شهر در برنامه های عمرانی و جاری بوده می بایست کاملا برآورده شده باشد. البته محقق شدن صد در صد بودجه سال 91 را در این شرایط باید ناشی از تلاش بی وقفه شهردار فعال مهندس لطفی میانجایی و زحمات مجموعه پرسنل شهرداری و دوستی ، همیاری و کرامت دوباره آحاد شهروندان فهیم و وظیفه شناس دانست. حال در برابر این همه بزرگواری و احساس مسئولیت مردمی که عاشقانه شهرشان را دوست دارند و با وجود تنگناهای اقتصادی و فقیر بودن توده شهروندان ، بیکاری فرزندانشان ، نابسامانی و چهره نازیبای شهر ،وضعیت رقت بار کوچه ها و معابر ، نبود هرگونه امکانات تفریحی و سیاحتی ، بی بهره بودند از هرگونه تسهیلات و خدمات رفاهی و عدم احترام به مطالبات و خواسته های آنان از سوی اعضای محترم شورای اسلامی با هر رنج و سختی که بود با پرداخت عوارضات مختلف خود ، زمینه های نیل به اهداف عام المنفعه مدیران شهری را فراهم ساختند. اما دریغ و درد که طی این سالها ولی نعمتان شاهد هیچگونه تغییر و دگرگونی یا توسعه و آبادانی در شهر و محل زندگی خود نسبت به سال قبل یا سالهای گذشته نبودند و در حسرت ذره ای آبادانی ، زیبایی ، نشاط و نظم شهری سوختند و بر خاکستر آرزوها و خواست های قلبی شان گریستند و آنچه هرروز بیش از پیش شهروندان دلسوز و با شعورمان را غصه دارتر و نگران تر می کرد ، انتشار اخبار متتناقض رقم بدهی های شهرداری بود ، امروز 8 میلیارد تومان ، فردا 10 میلیارد ، چندماه بعد 18 میلیارد و بالاخره اعلام رقم حیرت آور 24 میلیارد تومان بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی که همگان را حیرت زده کرده و در این آشفته بازار که رقم بدهی های شهرداری با نرخ تورم گویا افزایش یافته ، هیچ یک از وکلای مردم که آنان را صاحبان اصلی شهر می خواندند و با رای طلایی آنها نزدیک به 6 سال بر کرسی مدیریتی تکیه زده اند حاضر نشدند ، شفاف و مستند و با واژه شفابخش حقیقت به موکلین خود بگویند رقم واقعی بدهی های شورا و شهرداری چقدر است و این همه بدهی های میلیاردی از کجا سبز شده ، در مقابل 24 میلیارد تومان بدهی داشته های شهرداری کدام است و چه طرح و پروژه عظیمی به سرانجام رسیده ، طی 2 سال گذشته که هیچ کار عمرانی حتی ترمیم آسفالت کوچه های اسفناک و بمباران شده و خیابانهای غم انگیز وطوفان زده که دیگر سیمای شهر پاکمان را به روستایی جنگ زده مبدل ساخته صورت نگرفته و دریغ از یک مشت قیر و ماسه نرم و با این اوصاف بدیهی است که زیباسازی و مبلمان و پروژه های توسعه شهری قصه ای می شوندپر غصه که باید در کتاب آرزوها آنها را رصد کنیم. مهمترین کار عملیاتی شهرداری طی این مدت تنها نظافت و پاکیزگی شهر بود که آنهم متاسفانه چندماهی است به سرنوشت مرمت کوچه ها دچار شده ، زباله های خانگی نه در ساعات معین و نه به وسیله ماشین مکانیزه جمع آوری می شود ، همچنین انباشته های زباله ها و پسماندهای آلوده در معابر و محله ها ، دو یا سه روز در محل باقی می مانند که ضمن آلودگی شدید محیط و زشت تر کردن چهره نازیبای شهرمان ، خاطر همه ساکنین و هر رهگذری را آزرده می سازد.

بخش اعظم بدهی های کلان شورا و شهرداری مربوط به اداره تامین اجتماعی الیگودرز و مبلغ چشمگیر 5 میلیارد تومان بابت عدم پرداخت حق بیمه کارکنان و کارگران زحمتکش  و پیمانهای شهرداری طی چند سال گذشته می باشد که سرانجام تامین اجتماعی از طریق مراجع قضایی موفق به گرفتن 16 واحد تجاری از سهم شهرداری در مجتمع بزرگ و جدید الاحداث میلاد نور بابت نیمی از طلب خود شد و قرار است بابت 2 میلیارد و پانصد میلیون تومان طلب باقی مانده ساختمان بزرگ آموزشی هنرستان شهید باهنر که متعلق به شهرداری و فعلا در اختیار آموزش و پرورش می باشد را نیز به مالکیت خویش درآورد. البته در این میان جریمه و دیرکرد طلب تامین اجتماعی که سهم کوچکی هم نیست بخشوده شده ، به راستی چرا مدیران شهری سالها نسبت به واریز سهم حق بیمه ناچیز پرسنل کوتاهی کرده تا به یک رقم میلیاردی سنگین تبدیل شود و عجیب تر اینکه در سال 91 که شهرداری از درآمد عالی و صدردرصدی برخوردار بوده ، چرا نسبت به پرداخت حق بیمه کارکنان حتی برای یک ماه اقدام نکرده؟!! پس مبلغ حق بیمه ای که درلیست حقوقی از پرسنل و پیمانکار ها کسر می شود به چه حسابی واریز می شود؟!!

قسمتی دیگر از بدهی های شهرداری مربوط به اشخاص حقیقی است که اگر در سالهای گذشته پرداخت می شد اکنون به رقم درشت میلیاردی افزایش پیدا نمی کرد شهروندان می پرسند آخر مردان قدرتمند پارلمان شهری بر چه چیز نظارت می کنندو وظیفه قانونی آنها چیست؟ طی 6 سال قدرت و مدیریت کدام ایده و طرح هوشمندانه را تقدیم موکلین خود کرده اند؟ کدام تحول و زیبایی را در شهر بنا نهاده اند؟ در کدام پروژه بزرگ آبادانی و درآمدزا ولی نعمتان خود را سهامدار نموده اند؟ توشه حیات بخش آنها از بی شمار سفرهای سیاحتی که با هزینه بیت المال و به بهترین شهرهای مرفه و خوش آب و هوا انجام پذیرفت ، ر جهت سعادت و سربلندی شهرمان چه بوده است؟ چگونه هنوز تعدادی از این مدیران خستگی ناپذیر در تکاپوی تبلیغات برای شورای آینده هستند با کدام عملکرد؟ با کدام کارنامه روشن و با کدام نمره قبولی از مردم؟ با محقق شدن ناباورانه بودجه سال 91 شورا و شهرداری درآمدهای حاصل از 60 واحد تجاری باقی مانده در میلاد نور درآمدهای پارکینگ های سطح شهر و ... چگونه مدیران شهر نتوانستند نیمی از طلب میلیاردی تامین اجتماعی که نماینده دولت است را پرداخت کنند تا ناچار به واگذاری 16 واحد تجاری در طلایی ترین نقطه شهر که در واقع متعلق به مردم است نباشند و این سرمایه های ذی قیمت بعنوان منابع درآمدی پایدار برای شهر تا ابد باقی بمانند. مگر در پایان هر سال ، چگونگی داشته ها ، درآمدها ، سرمایه و دیون شهرداری توسط حسابرسان خبره ، دقیق و قانونی رسیدگی نمی شود پس چگونه هیچکس از رقم واقعی بدهی ها خبر ندارد؟ پرداخت میلیون ها تومان پول بیت المال تحت عنوان پاداش و پیشکشی به افرادی خاص که حتی یک نفر از کارگان شریف و فداکار خدماتی و نظافتی در بین آنها نیست با چه منظوری صورت می پذیرد؟ پرداخت یک درصد حق درآمدزایی به برخی مسئولین درآمدی چه وجه قانونی دارد ، پس مسئولین مربوطه برای چه حقوق می گیرند؟ مگر جزاینکه وظیفه قانونی شان است. کلام آخر روستاها و شهرهای آباد و توسعه یافته با مردمانی خوشبخت و کامروا ، حاصل اعتبارات کلان و پولهای هنگفت نیست ، اندیشه های سبز و ایده های خردمندانه ایست که در سخت ترین شرایط تحول و آبادانی خلق می کند ، سربلندی و شکوفایی هر شهر و استان به عملکرد مدیران لایق و توانمندش واگذار شده است. الیگودرز

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
درامد در شهر الیگودرز
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1256 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 اقدام شهرداری در احداث این مجتمع بسیار ارزشمند است.

 

شهر بدون درآمد هیچگاه نمی تواند شهر خوبی باشد که در همین راستا شهرداری با مشارکت بخش خصوصی ضمن احداث این مجتمع اقدام به ایجاد درآمد نموده است که کار ارزشمندی محسوب می شود.این مطلب را حجت الاسلام والمسلمین حقیان امام جمعه الیگودرز در مراسم کلنگ زنی مجتمع تجاری، اداری این شهر عنوان کرد و افزود: خداوند متعال می فرماید: هیچ تغییر و پیشرفتی حاصل نخواهد شد مگر اینکه تغییر در بینش مردم ایجاد شود. وی افزود: تمام شهرهایی که پیشرفت و توسعه داشته اند نتیجه تغییر در بینش مردم و مسوولین این مناطق می باشد.

 

حجت الاسلام حقیان با اشاره به استعدادهای خدادادی نظیر آبشارها و دشت های الیگودرز گفت: چرا ما نتوانسته ایم از این مناظر دیدنی و سیاحتی کسب درآمد کرده و کمکی به عمران و آبادانی شهر نماییم؟

 

امام جمعه الیگودرز با اشاره به اینکه شهرداری بدون درآمد نمی تواند به مردم خدمت نماید گفت: حال که شهرداری اقدام به این کار عظیم نموده است همه باید به این نهاد کمک نماییم. وی افزود: همه مسوولین از انتقاد سازنده استقبال می کنند اما انتقادها باید منصفانه، کارشناسی شده و در چهارچوب قانون باشد.

حجت الاسلام حقیان با اشاره به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: در این زمانی که از عمر پربرکت انقلاب اسلامی می گذرد چندین برابر نظام 2500 ساله شاهنشاهی خدمات انجام گرفته و همه باید منصفانه قضاوت کرده و آخرت خود را با این مسائل خراب نکنیم.

 

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
خشکسالی
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1355 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

سال رو به پایان است و خشکسالی شدید ...



پیش بینی شده سال آینده خشک ترین سال در تاریخ سرزمین خشک ما باشد. با شرایط فعلی افت سهمگین سطح سفره آب زیر زمینی در اثر برداشت غیر مجاز، خشکیدن دریاچه ها، تالاب ها و رودها، نشست فاجعه بار دشتها و مصائبی که ذکر آنها در این مقال نمی گنجد، می توان نزدیکی این پیش بینی به واقعیت را دریافت.

گفته می شود خشکسالی، طولانی و کشاورزان، نیازمند دریافت یارانه برای جبران خسارات ناشی از آن خواهند بود. دور تسلسلی که چندین سال است تشدید می شود و هیچیک از ما، اهمیتی برای آنچه بر سر خود می آوریم قائل نیستیم. همه ما دولت را موظف به پرداخت خسارت می دانیم بی آنکه از خود بپرسیم چرا. هزینه توسعه شبکه گاز روستاها را روی قبض گاز دو ماهانه خود می پردازیم و باز دولت را به چشم حل المسائل می نگریم. آپارتمان های ما، فاقد کنتور های جداگانه آب و گاز هستند و به مصداق ضرر دو طرفه شراکت، مصرف به این نحو افزایش می یابد. با توجه به ارتباط مستقیم مصرف امروز بر بقای نسل های آینده، فرهنگ سازی در این مورد، وظیفه ای است مهم تر از ضرورت.

برای اندیشیدن ما به آنچه در سطح کشور در حال وقوع است چه باید کرد؟ چگونه دولت می تواند کاری کند که ما بفهمیم هر لیتر آبی که هدر می دهیم باید در جمعیت کشور ضرب شود؟ اینجاست که مسائل ساده، پیچیده می شوند! حل المسائل مذموم است زیرا عادت کردن به آن سبب کندذهنی می گردد. مسئله بسیار ساده ای است. بسیاری از ما که از روستا به شهر آمده ایم و به کسی هم مربوط نیست البته، هرگز نمی اندیشیم آبی که از شیر های ما چکه می کند، آبی که طی شستشوی روزانه در اثر باز ماندن شیر به سادگی به پساب تبدیل می شود، شستشوی اتومبیل با آب آشامیدنی و باز هم رها سازی آب بر سطح آسفالت/ پیاده رو یا جوی آب، می تواند همان آبی باشد که کشاورزان روستایی به دنبالش می گردند تا در روستا زنده بمانند و به شهر مهاجرت نکنند، محصول زراعی تولید کنند و کشاورزی را سر پا نگهدارند و ما، مصرف کنیم و زباله بسازیم و در کوه و دشت و بیابان و جنگل رها کنیم، از روشهای ارزان قیمت تولید کمپوست از زباله چشم بپوشیم و طلای کثیف را، صرفاً به دلیل کثیف بودنش به حال خود رها کنیم تا بلای جانمان شود.

در سفر و گشت و گذار، همیشه به دنبال جایی می گردیم که قبل از ما کسی اتراق نکرده و به زباله مزین نفرموده باشد! غافل از اینکه عادت نداریم در زمان ترک محل به قفا بنگریم و ببینیم چه از خود بر جای گذاشته ایم. اطراف جاده های کشورما مملو از زباله هستند و توالت بهداشتی بین راهی در کشور ما رویایی بیش نیست و مشخص نیست با این شرایط چگونه می توان از در راه بودن سونامی! توریست دم زد. احتمالاً استفاده کنندگان از این واژه برای توریسم، از بار معنایی منفی آن بی اطلاعند. از این گذشته؛ مگر چند درصدِ توریست ها می توانند از قرص ضد ادرار استفاده کنند؟ شرکت های گردشگری می گویند تمام سال ۹۳ را به تورهای خارجی اختصاص داده اند و برای گردشگر داخلی جایی ندارند. از خود می پرسم اصفهان بی زاینده رود چه مفهومی خواهد داشت و چه مسائلی را به ذهن گردشگران خارجی متبادر خواهد کرد جز اینکه با چشم خود اشتباهات مدیریتی مارا ببینند. اگر خشکی زاینده رود با افزایش تولید محصولات کشاورزی همراه بود دل خوش می کردیم. باز گرداندن زه آب مزارع به درون رودخانه از طریق شبکه های زهکشی که به معجزه می ماند جای خود دارد. آب، پشت سد تبخیر می شود؛ کشاورز درگیر توسعه شبکه های آبیاری است و از مشترکین شهری توقع داریم با نگاهی به آینده، درست مصرف کنند! مرتب یاد آوری می شود که در صورت عدم کاهش مصرف آب به میزان ۲۵ درصد، جیره بندی در انتظار پایتخت نشینان است. جیره بندی بحثی جدی است و فشار منفی شبکه فرسوده آب شرب تهران که در حالت معمول ۳۰ درصد هدر رفت دارد، در زمان قطع باعث آلودگی شبکه شده و سبب خواهد شد تا قطع در دوره های زمانی کوتاه، فاقد صرفه بوده و هدر رفت آب را افزایش دهد. مدیریت آسان می نماید اول، ولی در سطح کلان... امان از مشکل هایش.

آیا برنامه ریزان کشور از قرار گرفتن کشور در کمربند خشک جهان بی اطلاع هستند؟ نمی دانند که به جای کشت در هوای باز و قمار با طبیعت باید به سوی کشت در شرایط کنترل شده گلخانه حرکت کرد؟ به جای توسعه گلخانه در مناطق سردسیر، بایستی کشت گلخانه ای را به مناطق گرمسیر می بردیم. مانند مسئله سرانه مصرف آب چنان به بیراهه رفته ایم که امروز متولی مصرف آب باید خود در اندیشه استحصال آب باشد! نگهداری و انتقال آب بر سطح زمین در کشوری چون کشور ما که بر اساس اطلاعات موجود، در سال شش برابر اروپا روز آفتابی دارد (حدود ۳۰۰ روز)، هیچ توجیهی ندارد! روش های پیشرفته آبیاری بدون وجود آب بی معنی است. در شرایطی که خنک کردن با استفاده از انرژی خورشیدی به مراتب ارزان تر از گرم کردن با انرژی حاصل از سوخت فسیلی است که با فن آوری های در دسترس فعلی، بخش بزرگی از آن نیز به هدر می رود، اندیشیدن به تولید محصول زراعی در مزرعه به جای شرایط کنترل شده گلخانه بسیار جالب است! یا استحصال برق از باد به جای آفتاب، در حالی که پنل تولید کننده برق خورشیدی بی نیاز از نگهداری است و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشد ولی نیروگاه های بادی علاوه بر سرمایه گذاری سنگین اولیه، هزینه نگهداری قابل توجهی دارند. دلیل بهره گیری اروپائیان از انرژی باد، در دسترس نبودن انرژی ارزان خورشیدی است. فرصت ها می گذرند و تهدید ها، تا ابد امکان تبدیل به فرصت را نخواهند داشت.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ایا باید به امید امداد غیبی بود...
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 3 PM | بازدید : 1308 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )



اگر ما در سخن گفتن از منطق روشني پيروي نكنيم و به تبعات ادعاها و سخنان خود ملتزم نباشيم، در اين صورت هيچ گونه مفاهمه يي با يكديگر نمي توانيم انجام دهيم و رسيدن به توافق مشكل مي شود. انتظار مي رود كه هر كس از چنين منطق ثابتي برخوردار باشد به ويژه اگر گوينده از آقاياني باشد كه مشهور به صفت فيلسوف اسلامي هستند. حال به اين بخش از مطالب گفته شده از جناب آيت الله مصباح يزدي توجه كنيم: «اگر براي رضاي خدا كاري انجام دهيم، امدادهاي غيبي شامل حال ما خواهد شد: ما در جنگ تحميلي هشت ساله به اندازه هشت هزار سال تجربه در اين زمينه آموختيم. اگر استغفار كنيد خداوند رحمت خود را فراوان بر شما مي بارد و بر نيروهايتان مي افزايد. اگر اهل استغفار و توبه باشيد خدا شما را به خشكسالي و قحطي مبتلانمي كند: حالااگر باران نبارد مي گويند برويم ابر مصنوعي درست كنيم چند برابر باران هزينه مي كنند اما حاضر نيستند بروند نماز استسقا بخوانند و توبه كنند، اين حماقت نيست؟» براي آنكه ببينيم كليت اين اظهارات تا چه حد از يك منطق قوي و استوار پيروي مي كند و در برابر پرسش هاي ساده تاب مي آورد، به طرح چند پرسش بسنده مي شود.
    
    1- ظاهرا از نظر جناب آقاي مصباح، خشكسالي و قحطي نه يك پديده طبيعي كه از مجموعه مجازات هاي الهي است و بر بندگاني نازل مي شود كه اهل استغفار و توبه نيستند. البته از نظر ما هر پديده طبيعي هم مشيت و خواست خداست و از اين حيث كه نتيجه خواست و اراده خداست تمايزي ميان آنها نيست، هرچه كه هست خواست خداست، ولي در پديده طبيعي اين خواست از مجاري معين و علمي و قابل پيش بيني و برنامه ريزي محقق شده است. با وجود اين اگر ايشان به نقشه جهان نگاهي مي انداختند، روشن مي شد كه بارش نزولات جوي ربطي به دينداري و اهل توبه بودن مردمان جهان ندارد و چه بسا مردماني كه در مناطق كم بارش زندگي مي كنند، ديندارتر از ساير مناطق هستند. حتي نيازي به ديدن نقشه جهان هم نيست بلكه كافي است همين نقشه ايران را مرور كنند كه مناطق كوير و دشت مركزي آن كه كم بارش تر از ساير مناطق است، به طور معمول مشهورتر به تدين و توبه هستند. نمونه اش قم و يزد كه حتي براي تامين آب شرب آنها انواع و اقسام طرح هاي انتقال آب بايد انجام شود و شده است. اما درباره قحطي قضيه تا حدي فرق مي كند. قطحي اگرچه نتيجه يك پديده طبيعي به نظر مي رسد ولي در اصل يك پديده اجتماعي است و متاسفانه گريبانگير كشورها و جوامعي مي شود كه از درايت، دانش و نظام سياسي كارآمدي بهره مند نيستند. قحطي در هيچ يك از جوامع پيشرفته رخ نمي دهد. هرچند كليت اين جوامع به لحاظ معيارهاي جناب مصباح، خارج از دايره تدين و توبه و استغفار هستند.
    
    2- اينكه ايشان براي تامين آب و بارش باران به جاي نماز استسقا به شيوه هاي علمي متوسل شدن را حماقت دانسته اند، نكته مهمي است. ما در مقام انكار اين نيستيم كه تقدير طبيعي خدا را بتوان با شيوه هاي فراطبيعي تغيير داد ولي در درجه اول آنچه مهم است، توسل به همين شيوه هايي است كه خداوند از مجاري طبيعي تعيين كرده است. به همين دليل هم در ايران خشك، برخي قنات ها با ده ها كيلومتر طول ساخته شده اند تا آب را به دست آورند. ظاهرا اگر كسي در آن زمان مي خواست به جاي اين كار پرزحمت، توصيه ايشان را رعايت كند، بايد اوقات خود را به نماز استسقا مي گذراند ولي مساله اصلي چيز ديگري است. اينكه ايشان چرا ديگران را به اداي نماز استسقاء توصيه مي كنند؟ ديگراني كه احتمالايا ايمان ندارند يا اهل توبه نيستند. آيا بهتر نيست كه ايشان راسا اقدام كنند و در روزي كه به هيچ وجه احتمال بارش آن داده نمي شود، به بيابان هاي اطراف قم يا هر جاي ديگر بروند و با خواندن اين نماز، بارش هاي مفصلي را نويد دهند؟ در اين صورت نه تنها زمين را سيراب مي كنند بلكه ايمان تعدادي از مردم را به خود و شيوه هاي گفته شده بيشتر خواهند كرد.
    البته در اين صورت قرار نيست كه فقط در مورد بارش باران از اين شيوه استفاده شود بلكه در موضوعات ديگر مثل درمان بيماري هم بايد از آنها سود جست و به جاي رفتن نزد حاذق ترين پزشكان كه برخي از آنان از معيارهاي تدين مورد نظر نيز بسيار دور هستند و بستري شدن در مجهزترين بيمارستان هاي تهران و زير پيشرفته ترين تجهيزات پزشكي و در بسياري از موارد رفتن به خارج از كشور (همان بلاد كفر) براي درمان، متوسل به شيوه هاي ديگر شوند. كسي كه تب مي كند طبعا پايش را در آب مي گذارند يا قرص استامينوفن به او مي دهند، دعا در جاي خود است اما بايد اين كارها را انجام داد و مشيت خداوند چنين است كه بدون انجام اين كارها تب پايين نيايد. البته وقتي همه راه ها رفته شد و پزشكان از هر درماني قطع اميد كردند طبعا شيوه هاي فراطبيعي تنها راه براي تسكين و دادن اميد به بيمار است.
    اين يادداشت در مقام نفي اين ادعاها نيست بلكه در مقام نفي اين ادعاها به عنوان يك شيوه حكومتداري است. وقتي كه در دولت پيشين اين شيوه ها را دنبال مي كردند، نتيجه آن را ديديم كه با صدها ميلياد دلار درآمد ارزي، كار جامعه به جايي رسيد كه نه تنها پيشرفت توليد نداشتيم كه با رشد منفي هم همراه شديم. خطرناكي اين منطق در اين است كه برخي اذهان خسته و نااميد را به سوي خود جذب مي كند. هرچند كه به دليل عملكرد رييس جمهور مطلوب ايشان در سال هاي 84 تا 92، چنين خطري كم شده است ولي بي پاسخ گذاشتن چنين اظهاراتي نيز موجه نيست. بايد به مردم يادآوري كرد كه اين انديشه ها چه به حال و روز كشور آورده است. بايد متاسف بود كه براي تاييد اين ذهنيت ها از تجربه دوران جنگ و دفاع مقدس مثال مي آورند. گويي كه براي اثبات هر امري عادي و طبيعي بايد به امدادهاي غيبي توسل جست.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
خشکسالی
شنبه 25 / 6 / 1393 ساعت 2 PM | بازدید : 1335 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

همانگونه که همگی شاهد روز به روز خشک سالی درکشورمیباشیم ومتاسفانه هنوز دولتمردان نتوانسته اند چاره ای بیندیشند

حال باید در انتظار اینده ای تلخ باشیم ویا اینکه راه حل ارایه خواهد شد.

ایا باید منتظر بمانیم وببینیم چه میشود...

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
وقتی ارزوداشتم...
سه شنبه 2 / 6 / 1393 ساعت 2 PM | بازدید : 1191 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 ﺩﯾﮕﻪ ﺩﻟﻢ ﻧﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻧﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﻧﻪ

ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻧﻪ
ﺣﺘﯽ ﺁﯾـــــــــــﻨﺪﻩ ....
ﺩﻟﻢ ......
.
.
.
.
.
.
ﺑﭽـــــــﮕﯿﻤﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ!
ﭘﺎﻫﺎﯼ ﺷﻨــﯽ ﺩﺳﺘﺎﯼ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ !
ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻼﻝ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﮐـــﻞ ﺻﻮﺭﺗﻢ
ﺯﻏﺎﻟﯽ
ﺷﻪ !
100 ﺑﺎﺭ ﯾﻪ ﺳﺮﺳﺮﻩ ﯼ 1 ﻣﺘﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺮﻡ
ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﻢ !
ﭼﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ 10 ﺗﺎ ﻗﻨﺪ ﺑﺨﻮﺭﻡ !
ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻭ ﭘﻔﮏ ﻭ ﻟﻮﺍﺷﮑﻮ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ !
ﺳﺮﭼﯿﺰﺍﯼﻣﺴﺨﺮﻩ ﺍﻧﻘﺪ ﺑــــﺨﻨﺪﻡ ﺑﯿﺎﻓﺘﻢ ﮐﻒ
ﺍﺗﺎﻕ !
ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻣﺚ ﺑﭽﮕﯿﺎ ﺑﻮﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺣﺎﻟﻤﻮ ﺑﺪ
ﮐﻨﻪ ...
ﻋﯿﺪﯾﺎﻣﻮ ﺑﺮﯾﺰﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻗﻠﮏ
ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺎﺯﻡ ﺭﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﮐﻨﻢ ...
ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣــﺎﺩﺭﻡ ﺍﺷﮑﻤﻮ
ﭘﺎﮎ
ﮐﻨﻪ ﻧﻪ ﭘﯿﺮﻫﻦ ﺗﻨﻢ!
ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺷﺒﺎ ﺗﻮﺧﻮﺍﺏ ﻏﻠﺖ ﺑﺰﻧﻢ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﺣﺮﻑ
ﺑﺰﻧﻢ !
100 ﺗﻮﻣﻦ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻣﺎ ﺩﻟﻢ ﺧــــﻮﺵ
ﺑﺎﺷﻪ !
ﺍﺯ ﺷﺎﺧﻪ ﺩﺭﺧﺘﺎ ﺑﺎﻻ ﺑﺮﻡ
ﻏﺮﻭﺑﺎﯼ ﺑﻌﻀﻲ ﺭﻭﺯﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﻨﺘﻈﺮ " ﺁﻧﺸﺮﻟﻲ "
ﺑﺎﺷﻢ !
ﻭﻟﻢ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﺻﺐ ﺗﻮ ﺷﻬﺮﺑﺎﺯﯼ ﺑﻤﻮﻧﻢ !
ﻣﺎﺩﺭ بزرگم ﮐﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧه ﺑﺮﻡ ﺟﻠﻮﺵ ﺍﻧــــــﻘﺪ ﺍﺩﺍ
ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﻡ ﺗﺎ ﺑﺨﻨﺪﻩ
ﻧﻤﺎﺯﺷﻮ ﺑﺸﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﻓـــــﺮﺍﺭ ﮐﻨﻢ ...
.
.
.
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺁﺭﺯﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺰﺭﮒ
ﺷﻢ !
ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺁﺩﻡ ﺑﺰﺭﮔﺎ ﺧﯿـــــــﻠﯽ ﺳﺮﺩه
.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
بهلول...
سه شنبه 2 / 6 / 1393 ساعت 2 PM | بازدید : 1393 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 فردی چند گردو به بهلول داد و گفت:بشکن وبخور و برای من دعا کن…

بهلول گردوها را شکست و خورد امّا دعا نکرد…
آن مرد گفت:گردوها را میخوری،نوش جان!ولی من صدای دعای تو را نشنیدم!!
بهلول گفت:مطمئن باش اگر در راه خدا داده ای،خدا خودش صدای شکستن گردوها را شنیده است.
"تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن…
که خواجه خود روش بنده پروری داند…"
.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موسیقی
پنج شنبه 1 / 6 / 1393 ساعت 5 AM | بازدید : 1756 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 موسیقی به عنوان برترین هنر از میان هنرهای هفتگانه، زاییده تمام عوامل سازنده اجتماع و فرهنگ است. به عوامل متعددی در یک دوره، که باعث ساخته شدن اصولی یکسان و یکنواخت می گردد به نحوی که بتوان آن را در قالبی مشخص ارائه نمود، سبک موسیقی گفته می شود. شناسایی سبک موسیقی نیز بر همین اساس بوده و رابطه تنگاتنگی با سبک های هنری دوره های تاریخی دارد. سبک موسیقی، زاییده هنر و فرهنگ و تاریخ، در زمانی مشخص است، با این تفاوت که این عضو برتر خانواده هنر، هیچگاه درگیر مکان نگردیده و زیبایی خود را در هیچ زمان و مکانی از دست نمی دهد و هیچ گاه به دست فراموشی سپرده نمی شود. از این رو سبک موسیقی تنها شناسنامه ای از حضور فرهنگها و نگرشهای متفاوت بر هنر موسیقی هستند و می توان به وضوح رد پای تاریخ فرهنگ ها را در سبک های موسیقی یافت. در ادامه مطلب برخی از ..انواع سبک های موسیقی را بررسی می نماییم

...ادامه مطلب


ادامه مطلب ...

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چاههای غیرمجاز
جمعه 29 / 5 / 1393 ساعت 7 AM | بازدید : 1307 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

باچاه های غیراصولی درهرنقطه ازاستان  باتوجه به کم ابی های سال های گذشته شاهداین هستیم 

 

که اکثریت زمینهای کشاورزی صدمه های جدی دیده اند که عملکردمجوزهای غیرکارشناسی مسعولین 

 

بوده است. فقط درشعارعده ای میبینیم به طور کلامی حمایت ازقشر روستاییان.ولی درعمل اینچنین نمیباشد.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ابشارچکان
جمعه 29 / 5 / 1393 ساعت 3 AM | بازدید : 1485 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 ابشاراب چکان

ابشارزیبایی درجنوب غربی الیگودرردرروستای چکان دراطراف ززمارون میباشد

این ابشارباارتفاع۳۰مترجذابیت خاصی داردکه ازشگفتیهای این ابشارعظیم این که اواخرپاییز

 

قطع میشودودراوایل بهارمجددا فوران میکندالبته مقداری ازجاده بایدپیاده روی کنید

 

متاسفانه مسعولین استان لرستان هنوزنتوانستندتدابیری درنظربگیرندکه این منطقه های بکر استان رابتوانندبه نحواحسن استفاده کنند تاهم صنعت توریسم دراستان قوت بگیردوهم به نحواحسن ازاینهامراقبت شود

واقعاجای تاسف داردکه الیگودرزبااین همه اماربیکاری .ولی  ظرفیتهایی دارد که متاسفانه کسی اهمیت نمیدهد.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
وعده های شیرین
پنج شنبه 23 / 5 / 1393 ساعت 6 AM | بازدید : 1274 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 باورود مسعولی میبینیم که وعده های شیرین ورویایی میدهند ولی متاسفانه پس ازبدست گرفتن سکان مدیریت خویش تمامی وعده های قبل خود رابفراموشی می سپارد و متاسفانه نهادهای مردمی قویی وجود ندارد که پیگیر بحق کند امیداست که بتوان جامعه ای پویا داشته باشیم.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
لرستان وبیکاری
چهار شنبه 30 / 4 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 1206 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 استان لرستان یکی ارمحرومترین استانهای کشوربامعضل بیکاری ومهاجرت مردمان این استان به استانهای پررونق ترکارمیباشد

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دلیل بیکاری
چهار شنبه 30 / 4 / 1393 ساعت 4 PM | بازدید : 1331 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 یکی ازدلایل عمده بیکاری میتوان به سرکاربودن بازنشسته ها اشاره کردکه به همین دلیل است که فرزندان ونوه بیکارمیباشند امیداست که مشکل بیکاری جوانان به حداقل برسد

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نظردهی...
چهار شنبه 12 / 3 / 1393 ساعت 3 AM | بازدید : 1308 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

سلام  ..دوستان عزیز که خواستارهرچه بهتراین سایت میباشیدلطفا درقسمت نظرات حتمانظردهی کنیدتابتوانیم درپیشبرد اهدافمان که هماناسربلندی طاسهل ومعرفی هرچه بهترطاسهل به همگان میباشدمثمرثمرواقع شویم .

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
فرار بزرگ از ما بهترون
1 / 1 / 1393 ساعت 1 AM | بازدید : 1040 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

فرار بزرگ از ما بهترون

 
 

با وجود فرارهای بزرگ مالیاتی، ایرانی‌ها در سال حدود 18 هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت می‌کنند.


 

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عتیقه
پنج شنبه 1 / 12 / 1392 ساعت 4 AM | بازدید : 1662 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر توجه شما را به کلیپ زیر جلب می نماییم.روی تصویر زیر کلیک کنید.

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
فیس بوک
جمعه 4 / 10 / 1392 ساعت 1 AM | بازدید : 1387 | نوشته ‌شده به دست shahabi | ( نظرات )

 دوستان عزیز درصورت تمایل میتوانیدازطریق فیس بوک عکسهای جدید وبروزرامشاهده کنید. Only tasahl

 

.نورپردازی نمای ساختمان.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

تعداد صفحات : 13